Nieuws

Van Basten kritisch op Ajax: 'Ze zijn gewoon niet goed genoeg, dit is FC Knudde'

Van Basten kritisch op Ajax: 'Ze zijn gewoon niet goed genoeg, dit is FC Knudde'

13 november - 21:47

Marco van Basten kan het geklungel van zijn Ajax niet meer aan zien. De analist gaat voortaan niet meer kijken en wat anders doen als de Amsterdammers een wedstrijd spelen.

Ajax wist afgelopen weekend niet te winnen van Almere City en moest door een late tegengoal genoegen nemen met een punt. Van Basten wist niet wat hij zag. "Ik heb gisteren ook even zitten kijken. "Het is natuurlijk vreemd. Zo'n grote club... Twee jaar geleden hadden ze in februari geloof ik een doelgemiddelde van 70-5. Dit is FC Knudde", vertelt de oud-voetballer bij het programma Rondo op Ziggo Sport.

"Ik moet zeggen: ze doen hun best, maar ze zijn gewoon niet goed genoeg, punt. Ik ga wat anders doen als ze moeten spelen, wat anders kijken. Het is niet leuk om te zien.", aldus Van Basten.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!