Nieuws

De Mos ziet luxe bij PSV: 'Lang moet op de bank beginnen als hij terug is'

De Mos ziet luxe bij PSV: 'Lang moet op de bank beginnen als hij terug is'

13 november - 20:33 Laatste update: 20:34

Aad de Mos is lovend over het PSV van trainer Peter Bosz. De analist ziet de Eindhovenaren indruk maken in de Eredivisie, waarin ze al twaalf wedstrijden op rij wisten te winnen.

Bosz heeft het geweldig op de rit bij PSV, dat het de laatste weken wel moest doen zonder uitblinker Noa Lang. De Oranje-international werd echter fantastisch vervangen door Hirving Lozano en dus dreigt een reserverol voor Lang. "Hij moet op de bank beginnen als hij terug is. Net als Lozano zal hij zijn minuten gaan krijgen. Dat is heel normaal", vertelt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De Mos is vooral fan van de middelste linie van PSV. "Het is genieten. Ik denk dat Til heeft aangetoond dat hij een basisplek hoort te krijgen. Hij is wat mij betreft de ontbrekende schakel op dit middenveld. Hij verdient de voorkeur, zeker met de topwedstrijden die eraan zitten te komen. Ik heb heel veel vertrouwen in hem en dit elftal. Ik kijk er heel graag naar", aldus De Mos.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

(

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!