Nieuws

Waterreus: Ik zou hem twee procentjes van Noa Lang toewensen

Waterreus: "Ik zou hem twee procentjes van Noa Lang toewensen"

13 november - 18:50

Ronald Waterreus hoopt stiekem dat Mark Flekken in het doel staat tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar. Daarnaast zou hij de doelman 'twee procentjes van Noa Lang toewensen'. Dat schrijft hij in zijn column voor De Limburger

Bondscoach Ronald Koeman heeft met Flekken, Justin Bijlow en Bart Verbruggen drie keepers tot zijn beschikking. Waterreus heeft een voorkeur voor de doelman van Brentford, ondanks zijn bescheidenheid. "Hoe sensationeel zijn ontwikkeling de laatste jaren ook is, wat voor een prachtige stap hij afgelopen zomer ook maakte van de Bundesliga naar de Premier League; in zijn doen en laten is hij altijd dat jochie uit Bocholtz gebleven." 
 
"In aanloop naar de interlands die Oranje komende dagen speelt tegen Ierland en Gibraltar, schieten de media-optredens van Flekken geregeld door mijn hoofd", vervolgt de oud-doelman, die het te prijzen vindt dat Flekken niet met zichzelf te koop loopt. "Anderzijds zou ik Mark soms twee procentjes van de bravoure van iemand als Noa Lang toewensen." 
 
Ondanks zijn duidelijke voorkeur, denkt de oud-international niet dat Flekken daadwerkelijk gaat keepen. "Wie zijn oor te luister legt in Zeist, proeft namelijk dat Ronald Koeman voor de komende twee wedstrijden gaat kiezen voor óf Justin Bijlow, de weer herstelde Feyenoord-keeper, of Bart Verbruggen, die even jonge als getalenteerde doelman van Brighton & Hove Albion." Oranje speelt zaterdag om 20.45 uur tegen Ierland in de Johan Cruijff ArenA. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
zaterdag 18 november 2023
Stadion
Johan Cruijff Arena
Aftrap
20:45
Scheidsrechter
Di Bello