Nieuws

Waar wordt Jong Zweden - Jong Oranje uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Jong Zweden - Jong Oranje uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

20 november - 15:00 Laatste update: 15:00

De interlandperiode breekt weer aan, en dus vliegen allerlei internationals uit naar hun landenteams. Ook Jong Oranje komt weer in actie. In de komende week spelen ze de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Zweden. Waar wordt Jong Zweden – Jong Oranje uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Jong Oranje is tot dusver nog foutloos in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Michael Reiziger pakte twaalf punten uit haar vier gespeelde duels. Nederland Onder 21 zit samen met Zweden, Georgië, Moldavië, Noord-Macedonië en dus Gibraltar in poule C. De winnaar kwalificeert zich automatisch voor het eindtoernooi, dat in juni 2025 wordt georganiseerd in Slowakije. Datzelfde geldt voor de drie beste nummers twee. De zes slechtste runners-up spelen play-offs.

Jong Zweden - Jong Oranje live op tv

Jong Oranje speelt eerst op donderdagavond tegen Gibraltar in het Yanmar Stadion in Almere. De mannen gaan op maandag 20 november op bezoek bij de Zweden. Die wedstrijd begint om 18.00 uur in de Borås Arena van IF Elfsborg en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!