Nieuws

Waar wordt Jong Oranje - Jong Gibraltar uitgezonden en hoe laat begint het duel?

Waar wordt Jong Oranje - Jong Gibraltar uitgezonden en hoe laat begint het duel?

14 november - 07:30 Laatste update: 16 november - 08:30

De interlandperiode breekt weer aan, en dus vliegen allerlei internationals uit naar hun landenteams. Ook Jong Oranje komt weer in actie. Donderdag spelen ze de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Gibraltar. Waar wordt dit uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Jong Oranje is tot dusver nog foutloos in de EK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Michael Reiziger pakte twaalf punten uit haar vier gespeelde duels. Nederland Onder 21 zit samen met Zweden, Georgië, Moldavië, Noord-Macedonië en dus Gibraltar in poule C. De winnaar kwalificeert zich automatisch voor het eindtoernooi, dat in juni 2025 wordt georganiseerd in Slowakije. Datzelfde geldt voor de drie beste nummers twee. De zes slechtste runners-up spelen play-offs.

Jong Oranje - Jong Gibraltar live op tv

Jong Oranje speelt donderdag 16 november het EK-kwalificatieduel tegen Jong Gibraltar. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Yanmar Stadion in Almere en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. In oktober wist Jong Oranje nog met 0-5 te winnen in de dwergstaat.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!