Nieuws

Goed nieuws voor Feyenoord: 'Minteh kan niet zomaar terug naar Newcastle United'

Goed nieuws voor Feyenoord: 'Minteh kan niet zomaar terug naar Newcastle United'

13 november - 14:30 Laatste update: 16:08

Yankuba Minteh kan Feyenoord niet zomaar verlaten in de aankomende winterse transferperiode. Na een subtiele hint van de Newcastle United coach blijkt het toch anders te liggen. De Rotterdammers huren de buitenspeler voor één seizoen.

'De aanname dat Newcastle United Yankuba Minteh vroegtijdig terug kan roepen van de verhuur aan Feyenoord is niet juist', liet journalist Martijn Krabbendam weten op Twitter. 'Navraag leert dat club en speler daarmee zelf ook moeten instemmen.' 

Daarmee kan Feyenoord opgelucht adem halen. Eerder hintte trainer Eddie Howe op een mogelijke vroegtijdige terugkeer bij The Magpies. "De spelers die we hebben uitgeleend, houden we in de gaten om te zien of ze ons potentieel kunnen versterken. Als het ook goed is voor de carrière van de speler, dan zullen we zeker kijken naar wat we kunnen doen."

Minteh speelde dit seizoen twaalf wedstrijden. Daarin scoorde hij drie doelpunten leverde hij twee assists af. In de wedstrijd tegen Vitesse viel de Gambiaan uit met een blessure en de wedstrijden tegen Lazio en AZ kwamen nog te vroeg. Het is nog maar te zien of hij wel fit is na de interlandbreak.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!