Nieuws

Jansen legt zich neer bij nederlaag: We hadden te veel ontzag voor Feyenoord

Jansen legt zich neer bij nederlaag: "We hadden te veel ontzag voor Feyenoord"

13 november - 06:50

Pascal Jansen vindt het terecht dat AZ zondag onderuit ging tegen Feyenoord. De Alkmaarders waren te veel onder de indruk van de Rotterdammers in De Kuip, meent de oefenmeester.

Jansen spreekt zondag na afloop van het duel met de NOS en legt zich neer bij de 1-0 nederlaag. "Feyenoord was iets beter dan wij, in een wedstrijd met relatief weinig kansen. In de eerste helft hadden wij iets te veel ontzag voor Feyenoord, dat was met name in de duelsfeer terug te zien. In de persoonlijke duels. In de tweede helft was het beter, zonder dat we aanvallend echt wat hebben gecreëerd", aldus de trainer.

AZ krijgt een dure tik in de titelrace, maar volgens Jansen doet de club nog volop mee. "Het is een nederlaag tegen Feyenoord, een directe concurrent. Dat kan gebeuren in een uitwedstrijd. Wij gaan ons nu richten op de interlandperiode en zijn daarna uit op herstel", besluit Jansen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!