Nieuws

'Armenteros blijft Heracles trouw, Fadiga onderzoekt transfermogelijkheden'

'Armenteros blijft Heracles trouw, Fadiga onderzoekt transfermogelijkheden'

27-06-2022 19:57

Samuel Armenteros blijft nog minimaal één seizoen actief bij Heracles Almelo, zo meldt Voetbal International. Noah Fadiga ontbrak maandag op de training en gaat de Eredivisie-degradant mogelijk verlaten.

Armenteros werd afgelopen winter naar Almelo gehaald om de voorhoede te komen versterken. De 32-jarige Zweed tekende een contract tot het einde van het seizoen, met nog een optie voor nog een jaar. De aanvalsleider tekent een nieuw contract met de loopduur van één seizoen, zo meldt VI. 'De optie tot verlenging is bij wijze van spreken een jaar vooruitgeschoven', klinkt het. Armenteros is bezig aan zijn derde periode bij Heracles.

Heracles moet hoogstwaarschijnlijk wel afscheid gaan nemen van Fadiga. De 22-jarige rechtsback ontbrak maandag op de training. "Hij heeft een degradatieclausule in zijn contract waardoor hij voor een vastgestelde transfersom mag vertrekken", zegt technisch directeur Nico-Jan Hoogma op de clubsite. "Hij heeft van ons toestemming gekregen om met een andere club te onderhandelen." Naast Fadiga waren ook Giacomo Quagliata en Luca de la Torre niet aanwezig op de eerste training van het nieuwe seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie