Transfernieuws

'Feyenoord nadert akkoord met FC Zürich over transferdoelwit Gnonto'

'Feyenoord nadert akkoord met FC Zürich over transferdoelwit Gnonto'

27-06-2022 19:30 Laatste update: 20:02

Wilfried Gnonto staat voor een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers naderen een akkoord met FC Zürich over de transfersom, zo meldt de Italiaanse tak van Goal.

Het Algemeen Dagblad meldde zondag al dat Gnonto een persoonlijk akkoord zou hebben bereikt met Feyenoord. De Italiaans international moet na Danilo Pereira (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior) de derde aanwinst worden van de Stadionclub. Naar verluidt gaan de Rotterdammers de achttienjarige spits voor vier miljoen euro ophalen bij Zürich. Het bedrag is exclusief bonussen en kan dus oplopen tot zeven miljoen euro, zo meldt Goal.

In Rotterdam moet Gnonto samen met Danilo revalatie Cyriel Dessers en Bryan Linssen doen vergeten. De transfer van laatstgenoemde naar het Japanse Urawa Red Diamonds werd maandagochtend wereldkundig gemaakt door Feyenoord. De Rotterdammers hopen naast de international van Italië ook voor een stunt te zorgen door Calvin Stengs naar De Kuip te halen. De talentvolle buitenspeler kent trainer Arne Slot nog uit zijn periode bij AZ, het tweetal werkte destijds erg prettig samen in Alkmaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!