Nieuws

Linssen: 'Ik heb met Jens een vriendschap voor het leven afgesloten, denk ik'

Linssen: 'Ik heb met Jens een vriendschap voor het leven afgesloten, denk ik'

27-06-2022 18:04

Maandagochtend werd bekend dat Bryan Linssen definitief de overstap gaat maken van Feyenoord naar het Japanse Urawa Red Diamonds. De 31-jarige aanvaller laat weten dat hij zijn maatje Jens Toornsta heel erg zal gaan missen.

Linssen en Toornstra hebben in de afgelopen twee seizoenen een bijzonder hechte band opgebouwd. "Bijna een relatie", lacht Linssen in zijn afscheidsinterview met Feyenoord TV. "We hebben iedere dag een keer of vier, vijf ruzie samen. We praten iedere dag een keer of vier.vijf niet meer tegen elkaar. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed."

Ondanks dat het tweetal slechts twee jaar heeft samengespeeld bij Feyenoord, houdt Toornstra altijd een speciaal plekje in het hart van Linssen. "Ik heb met Jens een vriendschap voor het leven afgesloten, denk ik. En dat is wel heel bijzonder, ook heel fijn. Jens is zo'n goed mens, zo'n goed persoon. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen hier", besluit de 31-jarige Limburger.

Linssen kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur, maar zal Feyenoord absoluut niet vergeten. "Ik heb met trots dit shirt gedragen. Ik ben ontzettend trots dat ik Feyenoorder mocht zijn en ik kan oprecht zeggen dat ik altijd Feyenoorder zal blijven. Deze club heeft er met mij een nieuwe fan bijgekregen. Dit is een club naar mijn hart", aldus de vertrekkende Feyenoorder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!