Transfernieuws

'Antony vindt dat Ajax een 'buitenproportioneel' prijskaartje aan hem hangt'

'Antony vindt dat Ajax een 'buitenproportioneel' prijskaartje aan hem hangt'

27-06-2022 15:14
4

Antony is van mening dat de vraagprijs die Ajax voor hem hanteert te hoog is. De Amsterdammers zouden naar verluidt zo’n tachtig miljoen euro willen ontvangen voor de Braziliaan. Zelf zou hij dat ‘buitenproportioneel vinden’, klinkt het in De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant zouden vanuit Brazilië de eerste geluiden klinken dat Antony een transfer wil maken. Dat wordt een lastig verhaal met een prijskaartje van tachtig miljoen om de nek, wat hij zelf ‘buitenproportioneel’ vindt.

Manchester United zou op de eerste rang zitten om Antony aan de selectie toe te voegen. De Engelse grootmacht onder leiding van Erik ten Hag zou niet verder willen gaan dan een kleine vijftig miljoen euro. Ajax verlangt een stuk meer voor de vleugelflitser, die nog tot 2025 vast ligt in de hoofdstad.

Dat Ajax op moet passen, blijkt wel uit het verleden. De Telegraaf gaat terug naar de zomer van 2018, waarin Davinson Sánchez een transfer wilde maken. De Colombiaan mocht niet weg van de regerend landskampioen dat in dat jaar de finale van de Europa League haalde. Dat resulteerde in een muitende Sánchez, die daarmee uiteindelijk wel een transfer naar Tottenham Hotspur bewerkstelligde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!