Transfernieuws

'AC Milan hoopt nog altijd op Ziyech, maar kan maar op één manier toeslaan'

'AC Milan hoopt nog altijd op Ziyech, maar kan maar op één manier toeslaan'

27 juni - 14:19
0

Het is geen geheim dat Hakim Ziyech bovenaan het lijstje staat van AC Milan deze zomer. De Italiaanse landskampioen wil de Marokkaans-international van Chelsea huren, maar dat kan enkel wanneer er een verplichte optie tot koop aan wordt verbonden.

Met dat nieuws komt La Gazetta dello Sport naar buiten. Ziyech staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Chelsea. De creatieve middenvelder maakt wisselende periodes door in Stamford Bridgde, maar dat is niet hoe hij het het liefst voor zich had gezien. De Londenaren zijn bereid om mee te werken aan een vertrek van Ziyech, maar alleen als er ook een verplichte optie tot koop wordt afgesproken.

Volgens meerdere media heeft Milan al lijntjes uitgegooid bij Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Ziyech. Milan en Chelsea zullen het eerst eens moeten worden over de invulling van de (huur)constructie. Het salaris van de oud Eredivisie-speler is ook niet mis: jaarlijks strijkt hij zes miljoen euro op in Engeland.

Ziyech is niet de enige gegadigde op het lijstje van Il Rossoneri. Ook de namen van Marco Asensio (Real Madird), Charles de Ketelaere en Noa Lang (beiden Club Brugge) pronken daar op. Laatstgenoemde zou al rond zijn met de club, alleen moet er nog besloten worden wie er bevoegd is om de deal te beklinken. Milan zit namelijk middenin een overname-proces, door welvarende Amerikanen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie