Nieuws

'Verdeeldheid over geruchten rond James: ESPN-commentator gooit olie op het vuur'

'Verdeeldheid over geruchten rond James: ESPN-commentator gooit olie op het vuur'

27-06-2022 13:51

De transfergemoederen rondom James Rodriguez lopen op. Op social media doet de rondte dat PSV een gooi wil doen om de Colombiaanse middenvelder te strikken en nu gooit ook ESPN-commentator Martijn Zijtveld olie op het vuur.

'Op persoonlijke titel kan ik melden dat James Rodriguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?', meldt Van Zijtveld, één van de ESPN-commentatoren, via Twitter. Clubwatchers Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) en Marco Timmer (Voetbal International) ontkennen de mogelijke transfer in alle toonaarden. Van Zijtveld beroept zich daarentegen op een 'betrouwbare ooggetuigenverklaring'.

James is de meest besproken voetballer van de dag in Nederland, sinds dat De Telegraaf hem maandagochtend bombardeerde tot transferkandidaat van PSV. Algemeen directeur Marcel Brands werkte al eerder met hem samen bij Everton. Daar vertrok hij in 2021 om de nodige centen op te kunnen strijken bij Al Rayyan in Qatar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!