Nieuws

'Huwelijkproblemen tussen Zaniolo en Roma: Mourinho wil weten waar hij aan toe is'

'Huwelijkproblemen tussen Zaniolo en Roma: Mourinho wil weten waar hij aan toe is'

27 juni - 13:34 Laatste update: 13:41
0

AS Roma kan het bloed van Nicolo Zaniolo wel drinken. De Italiaanse spelmaker zou schermen met de mogelijkheid om een binnenlandse toptransfer te maken, waarmee hij zijn trainer José Mourinho op de kast heeft gekregen.

Italiaanse media melden dat Roma niet onwelwillend tegenover een transfer Zaniolo zou staan, die afgelopen seizoen nog de Conference League-beul van Feyenoord was. 'Het is goed om te horen dat grote clubs aan je denken. Dat houdt in dat ik goed bezig ben', zo trad de sierlijke speler onlangs nog naar buiten. 'Die interesse geeft mij nog meer motivatie om te laten waarom ik met die clubs in verband gebracht word.'

Zaniolo zou in de belangstelling staan van AC Milan en Juventus. Beide kans lijken een kans te hebben op de handtekening van Zaniolo, want Mourinho wil graag voor aanvang van het nieuwe seizoen weten waar hij aan toe is. Beide kampen verwijten elkaar iets. Aan de ene kant zijn de Romeinen niet blij met de ‘verzonnen transfergeruchten’, terwijl Zaniolo graag een nieuw voorstel voor een contractverlening had ontvangen.

Het prijskaartje om de nek van Zaniolo is niet mis. De 22-jarige aanvaller is helemaal hersteld van zijn kruisbandblessure, en groeide afgelopen seizoen uit tot een van de sterren van de ploeg van The Special One. Wanneer een club hem wil ophalen, zal het om en nabij de 65 miljoen euro moeten bieden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie