Nieuws

'Details over Malacia-transfer zijn bekend: laatste plooien worden gladgestreken'

'Details over Malacia-transfer zijn bekend: laatste plooien worden gladgestreken'

27-06-2022 13:16
1

Maandag werd bekend dat de overgang van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon nog geen uitgemaakte zaak is. Volgens het betrouwbare 1908.nl is het wel zo dat Feyenoord een akkoord nadert, maar dat hangt af van enkele details.

Die details zitten hem in de opbouw van het transferbedrag. Feyenoord zou een vaste transfersom van twaalf miljoen ontvangen, een bedrag dat nog kan oplopen met drie miljoen aan bonussen. Momenteel worden de laatste plooien gladgestreken.

Malacia hoeft niet te klagen over belangstelling – Manchester United en Newcastle United hengelen ook naar de linksback – maar hij heeft zijn zinnen gezet op de Ligue 1. Die voorkeur is berust op de aanwezigheid van Peter Bosz. Daarnaast staat er een vacature open op de linksbackpositie: Emerson werd gehuurd van Chelsea en is teruggekeerd naar Londen.

Feyenoord is maandag gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zonder Malacia weliswaar, hij geniet nog van een welverdiende vakantie. Danilo Pereira en Mats Wieffer – de twee nieuwste aanwinsten – waren wel te bewonderen op het trainingsveld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!