Nieuws

'Stengs zet Feyenoord in de wachtkamer, Taabouni wordt maandag medisch gekeurd'

'Stengs zet Feyenoord in de wachtkamer, Taabouni wordt maandag medisch gekeurd'

27-06-2022 12:56

Calvin Stengs staat niet persé te popelen om de draad op te pakken bij Feyenoord. De 23-jarige buitenspeler wil zich laten gelden in de voorbereiding van OGC Nice, weet het doorgaans betrouwbare 1908.nl.

De trainerswissel die er mogelijk aan zit te komen ligt hieraan ten grondslag. Christophe Galtier – de huidige trainer van Nice – staat op het punt om naar Paris Saint-Germain te vertrekken. Mochten de zuid-Fransen een nieuwe trainer aantrekken, dan neemt de kans op speeltijd weer toe voor Stengs. Zijn debuutseizoen in de Ligue 1 verliep in ieder geval niet zoals hij had gehoopt: in 26 wedstrijden scoorde hij één keer en gaf hij één assist.

Feyenoord gaat wel succesvol worden in het aantrekken van Mohamed Taabouni. De middenvelder wordt maandag medisch gekeurd, zoals zondag al bekend werd. Wanneer Taabouni de medische keuring goed doorloopt, gaat hij een meerjarige verbintenis tekenen in De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!