Nieuws

Opschudding in Eindhoven: De Telegraaf noemt James enkele uren als PSV-doelwit

Opschudding in Eindhoven: De Telegraaf noemt James enkele uren als PSV-doelwit

27 juni - 12:17
4

De huidige transferperiode is er al een om niet meer te vergeten, maar De Telegraaf heeft maandagochtend voor nog meer opschudding gezorgd. De ochtendkrant repte dat niemand minder dan James Rodriguez op de radar van PSV is verschenen, maar haalde dit vervolgens weer weg.

In het bericht stond dat PSV naast Savinho nog op zoek is naar een creatieve middenvelder. Daarbij zouden James en Xavi Simons als de belangrijkste kandidaten gelden. Niet veel later werd die berichtgeving aangepast en pronkte enkel de naam van de Nederlander in dat bericht. De middenvelder van Paris Saint-Germain zou de Eindhovense gelederen op huurbasis moeten komen versterken.

Door het bericht van De Telegraaf maakte het hart van het overgrote deel van de PSV-aanhang een sprongetje. De dertigjarige nummer tien speelt zijn wedstrijden momenteel in Qatar, bij Al Rayyan. Daarvoor was hij actief voor FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en Everton. Of de Colombiaan een terugkeer naar Europa al ziet zitten, is niet bekend. Wel denkt hij nog enkele jaren op goed niveau mee te kunnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie