Transfernieuws

'Veltman maakt indruk in de Premier League: Sevilla en AS Roma tonen interesse'

'Veltman maakt indruk in de Premier League: Sevilla en AS Roma tonen interesse'

27-06-2022 11:51 Laatste update: 11:51

Joël Veltman kan deze zomer een mooie transfer maken. De oud-Ajacied staat in de belangstelling van Sevilla en AS Roma, weet Sky Sports te melden.

De dertigjarige verdediger maakte afgelopen seizoen een sterke indruk bij Brighton & Hove Albion en dat is niet onopgemerkt gebleven. Veltman loopt volgend jaar uit zijn contract en dus kan hij voor een laag bedrag vertrekken uit Engeland. Sevilla en AS Roma zijn allebei gecharmeerd van de rechtsback die ook in het centrum kan spelen.

Veltman doorliep de hele jeugdopleiding van Ajax en speelde jarenlang in de hoofdmacht. Uiteindelijk kwam hij tot 246 optredens voor de Amsterdammers. In 2020 koos de verdediger voor zijn eerste buitenlandse avontuur en tekende voor drie jaar bij Brighton. Ajax incasseerde een miljoen voor de rechtsback, die in zijn eerste twee seizoenen in de Premier League tot 71 officiële duels kwam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!