Transfernieuws

'Juventus staat bij bod van 100 miljoen euro open voor vertrek van De Ligt'

'Juventus staat bij bod van 100 miljoen euro open voor vertrek van De Ligt'

27-06-2022 11:07
1

Matthijs de Ligt mag bij een goed bod vertrekken bij Juventus. De centrale verdediger staat in de belangstelling van Chelsea en heeft een prijskaartje van honderd miljoen euro om zijn nek hangen.

Dat meldt Tuttosport. De Italiaanse krant pakt groot uit met het nieuws dat De Ligt mag vertrekken en stelt dat zijn contract daar ook een rol in speelt. De oud-Ajacied ligt nog twee jaar vast in Turijn, dus mocht de Italiaanse grootmacht hem niet verkopen deze zomer, zakt zijn transferwaarde enorm.

De Ligt kwam drie seizoenen geleden voor 85 miljoen euro over van Ajax. Chelsea zou concrete interesse hebben in de verdediger en bracht naar verluidt al een bod uit. The Blues wilden dertig miljoen euro betalen plus Christian Pulisic of Timo Werner. Juve wil echter niet meewerken aan een spelersruil en zet in op een hoog transferbedrag. De Ligt kwam sinds zijn overstap van Ajax tot 117 officiële wedstrijden voor Juventus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!