Nieuws

Kuyt verwacht 'binnen enkele dagen' aanwinsten te verwelkomen: 'Druk mee bezig'

Kuyt verwacht 'binnen enkele dagen' aanwinsten te verwelkomen: 'Druk mee bezig'

27 juni - 10:42
0

Dirk Kuyt is bij ADO Den Haag begonnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaald voetbal. De Katwijker wil in zijn eerste seizoen promoveren naar de Eredivisie en heeft vertrouwen in het plan van de club.

Kuyt is al een aantal dagen in voorbereiding met ADO, maar beschikt nog niet over een complete spelersgroep. Er worden op korte termijn nog versterkingen verwacht in Den Haag. "Waar we kunnen, willen we het elftal graag versterken. Daar zijn we druk mee bezig, dus dat gaat ook zeker gebeuren. Binnen enkele dagen kunnen we nieuwe spelers op het veld verwachten. We zullen zien hoeveel dat er zullen zijn", vertelt de oud-international tegen de NOS.

ADO sloeg eerder al een grote slag met het behouden van Thomas Verheydt. De sterke spits is door Kuyt overtuigd en zal ook komend seizoen actief zijn in Den Haag. "Toen de trainer werd aangesteld heeft hij me meteen gebeld en gevraagd om te blijven", vertelt spits. "Ik heb veel met hem gesproken in de vakantie. Hij is met plannen gekomen om een nieuw team te bouwen dat voor promotie gaat en dat heeft me over de streep getrokken."

Kuyt, Verheydt en ADO kunnen zich opmaken voor een loodzwaar seizoen, want de Keuken Kampioen Divisie lijkt sterker dan ooit. Op 5 augustus staat het eerste duel op de kalender: De Residentieclub gaat op bezoek bij degradant Heracles Almelo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie