Nieuws

Slot over mogelijke transfers: 'Wordt een grotere uitdaging dan afgelopen seizoen'

Slot over mogelijke transfers: 'Wordt een grotere uitdaging dan afgelopen seizoen'

27 juni - 10:19 Laatste update: 10:50
1

Feyenoord lijkt momenteel druk bezig te zijn op de transfermarkt. De Rotterdammers hopen op korte termijn nog een aantal spelers te verwelkomen, vertelt trainer Arne Slot aan De Telegraaf.

Feyenoord heeft duidelijk voor ogen wat voor spelers het naar De Kuip wil halen. "Afgelopen seizoen hebben we spelers aangetrokken die achter de bal spelen. Die zijn minder duur dan spelers die voor de bal spelen en daar het verschil maken", legt Slot uit. "Om met onze mogelijkheden spelers aan te trekken die voor de bal spelen en daar het verschil maken, wordt nog een grotere uitdaging dan afgelopen seizoen Trauner, Pedersen en Aursnes, die allemaal achterin spelen, aan te trekken."

Feyenoord nam al afscheid van Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Reis Nelsson en Guus Til. Tyrell Malacia lijkt ook te vertrekken uit Rotterdam. De linksback staat op het punt om een vijfjarig contract te ondertekenen bij het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz. "Net zoals bij veel clubs zien we ook de nodige spelers vertrekken. Maar ik zeg ook niks geks als ik zeg dat Luis Sinisterra in de belangstelling staat van veel clubs", aldus Slot.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie