Nieuws

Linssen neemt afscheid van Feyenoord: 'Ik heb met trots dit shirt gedragen'

Linssen neemt afscheid van Feyenoord: 'Ik heb met trots dit shirt gedragen'

27-06-2022 09:58 Laatste update: 10:50

Bryan Linssen laat Feyenoord na twee jaar achter zich. De 31-jarige aanvaller trekt naar Japan, waar hij voor 2,5 jaar heeft getekend bij Urawa Red Diamonds. Linssen blikt in zijn afscheidsinterview nog één keer terug op zijn periode bij Feyenoord.

De aanvaller kwam in twee seizoenen tot 91 wedstrijden voor De Stadionclub en wist hierin 28 keer tot scoren te komen. "Ik kijk met een heel tevreden gevoel terug op mijn periode bij Feyenoord. Dat heeft niet alleen met voetbal te maken, maar ook met alles eromheen. Ik ga zoveel missen aan deze club", vertelt Linssen op de clubkanalen.

Linssen richt zich tot slot op de supporters van Feyenoord. "Ik heb met trots dit shirt gedragen. Ik ben ontzettend trots dat ik Feyenoorder mocht zijn en ik kan oprecht zeggen dat ik altijd Feyenoorder zal blijven. Deze club heeft er met mij een nieuwe fan bijgekregen. Dit is een club naar mijn hart."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!