Transfernieuws

'Interesse in Tagliafico neemt toe: Premier League-club wil snel schakelen'

'Interesse in Tagliafico neemt toe: Premier League-club wil snel schakelen'

27-06-2022 09:19

Nicolás Tagliafico heeft er een Premier League-optie bij. De Argentijn was al in beeld bij Manchester United en nu meldt The Sun dat ook Brighton & Hove Albion voor hem in de markt is.

Tagliafico aast al een tijdje op een vertrek bij Ajax en deze zomer lijkt het er dan echt van te komen. Recent meldde het Algemeen Dagblad dat het Manchester United van Erik ten Hag geïnteresseerd zou zijn in de Argentijn en nu voegt The Sun daar Brighton aan toe. De Engelse krant meldt dat ook het gepromoveerde Nottingham Forest hem in de gaten houdt.

Bij Brighton moet Tagliafico de opvolger worden van Marc Cucurella. De Spaanse linksback staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City. Cucurella hintte recentelijk op een mogelijk vertrek, door een tweet over de City-interesse te linken.

Mocht het tot een transfer naar The Seagulls komen, dan komt de Argentijns international daar oud-ploeggenoot Joël Veltman tegen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!