Transfernieuws

Ajax trekt zich terug in strijd om Suárez, weg naar Argentijnse topclub ligt vrij'

Ajax trekt zich terug in strijd om Suárez, weg naar Argentijnse topclub ligt vrij'

27 juni - 09:12
0

Ajax lijkt niet de volgende club van Luis Suárez te worden. De Argentijnse media melden dat de 35-jarige Uruguayaan op weg is naar River Plate.

In 2006 verliet Suárez zijn vaderland om in Europa aan de slag te gaan. Eerst trok de aanvaller naar FC Groningen en later volgde een glansrijke carrière bij Ajax, Liverpool, FC Barcelona en Atlético Madrid. Nu lijkt de spits terug te keren op Zuid-Amerikaanse bodem: River Plate wil El Pistolero graag aan de selectie toevoegen en het lijkt de goede kant op te gaan.

Het is algemeen bekend dat Suárez het liefst in Europa actief zou willen blijven, maar er is geen sprake meer van concrete interesse. Dat meldt het Argentijnse TyC Sports. River Plate wil deze kans grijpen, maar er moeten nog wel wat obstakels overwonnen worden.

Volgens het Argentijnse medium is Ajax niet meer aan het onderhandelen met de Uruguayaan. Bovendien is het onbekend of de Amsterdammers écht geïnteresseerd waren. Trainer Alfred Schreuder gaf afgelopen week aan van niets te weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie