Nieuws

Feyenoord-interesse brengt Hilgers niet van de leg: We gaan wel zien wat er komt

Feyenoord-interesse brengt Hilgers niet van de leg: "We gaan wel zien wat er komt"

27-06-2022 08:35

FC Twente-stopper Mees Hilgers verwacht niet dat hij deze zomer de overstap naar Feyenoord zal maken. De Rotterdammers brachten onlangs een bod uit op de verdediger, maar dat werd resoluut naar de prullenbak verwezen door de Tukkers.

Feyenoord aast al een tijdje op Hilgers, maar het bod kwam niet in de buurt van de vraagprijs van Twente. Directeur Jan Streuer zou ongeveer zes miljoen euro verlangen voor de verdediger. "Ik hoor en lees de verhalen in de media en ja: ik weet zelf ook dat ze interesse hebben getoond", laat Hilgers optekenen door TC/Tubantia.

De jeugdexponent van Twente verwacht niet dat hij komende zomer de overstap zal maken naar de Conference League-finalist. "We gaan wel zien wat er komt, of niet komt. Ik speel bij Twente, ik ben hier hartstikke tevreden, voel me goed en de kans is heel groot dat ik dit seizoen ga spelen."

Hilgers droeg zaterdag in het oefenduel met Bon Boys (11-0 winst) de aanvoerdersband. "Voor mij is er helemaal geen reden om een keus te maken of ik weg wil. Ik denk dat nog een jaar Twente zelfs heel goed zou zijn voor mijn ontwikkeling", aldus de verdediger. "Ik ga ook niet moeilijk doen of zeuren dat de club me niet wil verkopen. Nog een jaar Twente is zeker geen straf. Wij doen ook mee in de top."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!