Nieuws

Linssen laat Feyenoord en 'LiTo BV' achter zich: Ook bij ons is dat gelukt

Linssen laat Feyenoord en 'LiTo BV' achter zich: "Ook bij ons is dat gelukt"

27-06-2022 08:04

De transfer van Linssen naar Japan wordt hem van harte gegund. De 31-jarige spits heeft 2,5 jaar getekend voor Urawa Red Diamonds.

"Bryan heeft zijn carrière altijd zorgvuldig opgebouwd en heeft steeds opnieuw laten zien het niveau een stapje hoger ook aan te kunnen. Ook bij ons is dat gelukt", aldus technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite van Feyenoord. Linssen was voor de Rotterdammers actief voor Fortuna Sittard, MVV, VVV Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse.

"Met zijn rendement en energie is hij niet alleen op het veld van toegevoegde waarde geweest. Ook als persoon heeft hij binnen de selectie een belangrijke, positieve stempel weten te drukken. De stap naar het buitenland is altijd een lang gekoesterde wens van hem gebleven. Nu deze mogelijkheid zich voordoet nemen we dan ook op een mooie manier afscheid van elkaar", vervolgt Arnesen.

Linssen maakt zich op voor zijn eerste buitenlandse avontuur. De aanvaller speelde uiteindelijk 91 duels voor Feyenoord, waarin hij 28 keer scoorde. "Met spelen voor Feyenoord heb ik een van mijn mooiste dromen verwezenlijkt. De tijd is voorbij gevlogen", sluit Linssen af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s