Transfernieuws

'Ajax staat voor 'belangrijke week' inzake Bergwijn, Wijndal, Martínez en Antony'

'Ajax staat voor 'belangrijke week' inzake Bergwijn, Wijndal, Martínez en Antony'

27 juni - 07:55
0

Ajax heeft een 'belangrijke week' voor de boeg, meldt Fabrizio Romano. De transferexpert haalt Steven BergwijnOwen Wijndal, Antony en Lisandro Martínez aan.

De doorgaans goed ingevoerde Romano weet dat Ajax 'new, direct talks' is gestart met Tottenham Hotspur om Bergwijn naar de Johan Cruijff Arena te halen. De komst van de 24-jarige aanvaller is prioriteit in Amsterdam.

Tottenham houdt vast aan de vraagprijs van 25 miljoen exclusief bonussen. Bovendien meldde het Algemeen Dagblad dat de Londenaren het liefst nog een aanvaller aantrekken, voordat ze Bergwijn de deur uit laten wandelen. De aanvaller is persoonlijk al rond met de Amsterdammers.

Ook nadert Ajax de transfer van Wijndal zijn afronding. VoetbalPrimeur meldde zondag al dat Ajax vol inzet op de komst van de linksback. De laatste plooien moeten de komende week worden gladgestreken.

Naast de inkomende transfers moet de landskampioen zich komende week zien te weren tegen nieuwe aanbiedingen voor Antony en Martínez. Het Manchester United van Erik ten Hag wil het duo naar Engeland halen, al is de transfer van Frenkie de Jong momenteel prioriteit in Manchester. Het AD meldde dat ook Nicolás Tagliafico in beeld zou zijn bij The Mancunians.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie