Transfernieuws

'PSV heeft goede hoop op komst Savinho en verwacht hem begin juli in Eindhoven'

'PSV heeft goede hoop op komst Savinho en verwacht hem begin juli in Eindhoven'

26-06-2022 23:20 Laatste update: 23:50

PSV mikt erop dat het Saviho begin juli gaat verwelkomen, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International zondagavond. De achttienjarige Braziliaan wordt voor een seizoen gehuurd via Manchester City, maar het idee is dat hij langer in Eindhoven blijft.

Mocht alles de komende dagen rond komen, dan gaat Savinho met PSV mee op trainingskamp naar Mariënfled in Duitsland. Naar alle waarschijnlijkheid zit een deal er dik in, maar in Eindhoven zijn ze voorzichtig met het brengen van definitief transfernieuws wanneer de handtekening nog niet is gezet en de medische keuring nog niet is verricht.

Savinho speelde afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd in het shirt van Atlético Mineiro. Het talent nam daarna met dikke tranen afscheid van het team en de supporters. Naast Savinho moeten ook Luuk de Jong en Xavi Simons de gelederen komen versterken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!