Transfernieuws

Feyenoord krijg prijskaartje te horen: Twente verlangt miljoenen voor Hilgers'

Feyenoord krijg prijskaartje te horen: Twente verlangt miljoenen voor Hilgers'

26-06-2022 22:46 Laatste update: 23:52

Feyenoord heeft nog altijd verregaande interesse in Mees Hilgers van FC Twente. De Rotterdammers zagen een eerste bod al afgewezen worden, en zullen naar verluidt diep in de buidel moeten tasten. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl verlangen de Tukkers zo'n zes miljoen euro. 

Hilgers ligt nog tot medio 2023 vast in de Grolsch Veste. De Tukkers hebben daarbij nog wel de optie om daar nog een seizoen aan vast te plakken. Hilgers zelf gaf al aan dat hij het ‘mooi om te horen vond’ dat Feyenoord geïnteresseerd is.

Of een transfer er daadwerkelijk van gaat komen, is nog maar de vraag. Twente ‘kon niets’ met het eerste bod van de Rotterdammers en verwacht dat zij zich niet nog een keer gaan melden. ''Ik ga er vanuit dat Mees bij ons blijft. Wij willen hem niet verkopen'', was technisch directeur Jan Streuer stellig tegenover het Algemeen Dagblad.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!