Nieuws

'Details over Bergwijn-transfer bekend: bedrag aan bonussen en eerst een aanwinst'

'Details over Bergwijn-transfer bekend: bedrag aan bonussen en eerst een aanwinst'

26 juni - 22:34 Laatste update: 23:54
2

De overstap van Steven Bergwijn naar Ajax komt steeds dichterbij. Volgens het Algemeen Dagblad moet er nog wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan voordat de deal echt beklonken kan worden. Zo wil Tottenham Hotspur een kleine ‘variabele tegemoetkoming’ ontvangen naast de vaste 25 miljoen euro en ook eerst zelf een speler presenteren.

Het verhaal van de overgang van Bergwijn naar Ajax is bekend: de deal is dichterbij dan ooit. In grote lijnen zijn de twee kampen dus akkoord. De Amsterdammers zullen een kleine 25 miljoen euro overmaken en daarnaast zullen er nog wat bonussen in de deal worden opgenomen.

Daarnaast hopen de Spurs ook zelf een nieuwe speler te presenteren voordat Bergwijn van de hand wordt gedaan. De naam van Richarlison wordt veel met de Engelse grootmacht in één zin genoemd. De Braziliaan moet de overstap maken van Everton.

Toch lijkt het er sterk op dat de transfer van Bergwijn naar Ajax niet lang meer op zich zal laten wachten. Op persoonlijk vlak zijn de twee partijen ook al nagenoeg rond. Wat het salaris van de in vorm verkerende Oranje-international gaat worden, is nog niet bekend.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie