Nieuws

'Marcelo slaat hereniging met Bale af en heeft de keuze uit twee Spaanse clubs'

'Marcelo slaat hereniging met Bale af en heeft de keuze uit twee Spaanse clubs'

26 juni - 22:15
0

Marcelo hoeft niet te klagen over de belangstelling sinds hij zijn vertrek bij Real Madrid heeft aangekondigd. De 34-jarige linksback vertrekt na vijftien jaar trouwe dienst uit de hoofdstad van Spanje, en kan naar verschillende clubs.

Net als Gareth Bale kon Marcelo ook naar Los Angeles verkassen. De Braziliaan heeft alleen besloten om in Europa te blijven, weet El Mundo Deportivo. Daar verbindt hij wel een eis aan: hij wel een contract waarmee hij voor minimaal twee seizoenen vast ligt.

Het aanbod van LA weigerde Marcelo dus. Eén van de redenen die daaraan ten grondslag liggen, is de interesse van Real Valladolid. Bij die club uit Spanje is Ronaldo Luís Nazário de Lima de eigenaar. De Braziliaanse legende promoveerde met zijn club naar de La Liga en zou met Marcelo een ‘bouwsteen’ aan willen treken.

Naast Real Valladolid is ook Rayo Vallecano geïnteresseerd in de diensten van de Braziliaan. Mocht Marcelo besluiten om daar te tekenen, dan hoeft hij niet ver te verhuizen. Rayo is namelijk ook gelegen in Madrid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie