Transfernieuws

'Spel op de wagen voor Dallinga: Excelsior weigert eerste bod van twee miljoen'

'Spel op de wagen voor Dallinga: Excelsior weigert eerste bod van twee miljoen'

26-06-2022 21:37

De kans bestaat dat Excelsior afscheid moet nemen van Thijs Dallinga. De spits zou in de belangstelling staan van Toulouse FC, dat op hem zou hebben geboden. Excelsior zou dit bod naar de prullenbak hebben verwezen, meldt VoetbalPrimeur.

De Franse promovendus heeft naar verluidt twee miljoen euro over voor Dallinga. Dat is een bod waar Excelsior geen genoegen mee lijkt te nemen voor de spits die afgelopen seizoen topscorer werd van de Keuken Kampioen Divisie. Persoonlijk zou Dallinga wel rond kunnen komen met Toulouse.

Evenals Toulouse zou ook Rangers FC wel oren hebben naar de diensten van de spits. Zo concreet als Toulouse is de club van Giovanni van Bronckhorst alleen nog niet geworden. Ook Vitesse zou Dallinga wel willen contracteren, alleen is het de vraag of zij een voor Excelsior wenselijk bedrag op kunnen hoesten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!