Transfernieuws

'NEC krijgt concurrentie van een andere Eredivisie-club in de strijd om Locadia'

'NEC krijgt concurrentie van een andere Eredivisie-club in de strijd om Locadia'

26-06-2022 21:09

NEC Nijmegen krijgt concurrentie van een andere Eredivisie-club in strijd om de handtekening van Jürgen Locadia. Ook Go Ahaed Eagles zou de transfervrije Nederlandse spits graag aan de selectie toe willen voegen.

Dat meldt Voetbal International zondagavond. Door zijn transfervrije status is Locadia interessant voor clubs. Er is niet alleen interesse voor hem vanuit de Eredivisie, maar ook vanuit het buitenland. De voorkeur van de oud PSV-spits gaat wel uit naar een club op het hoogste niveau in Nederland.

De salariseisen van Locadia zouden nog wel eens een struikelblok kunnen vormen voor NEC en Go Ahead. Toch lijken beide clubs bereid om voor de spits te vechten.

Locadia maakte zijn minuten sinds de winter voor VfL Bochum. In die korte periode trof hij twee keer het net. Nadat hij in 2018 van PSV naar Brighton & Hove Albion verkaste voor zeventien miljoen euro, kwam hij verder uit voor FC Cincinatti en Hoffenheim.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!