Nieuws

Kersvers Rinus Michels Award-winnaar Slot laat zich uit over mogelijke transfers

Kersvers Rinus Michels Award-winnaar Slot laat zich uit over mogelijke transfers

26 juni - 20:49 Laatste update: 20:59
0

Arne Slot laat zich niet uit over de mogelijke spelers die Feyenoord gaat aantrekken. De kersvers Rinus Michels award-winnaar gaat in gesprek met ESPN niet in op de namen van Calvin Stengs en Mohamed Taabouni.

Zondag bracht Voetbal International al dat de Rotterdammers zich gaan versterken met Taabouni, transfervrij weliswaar. "Er worden bij Feyenoord inderdaad ongelooflijk veel namen genoemd. Er is in Nederland geen club, en misschien in heel Europa, waar zoveel namen de media bereiken als bij Feyenoord. Tja, als ik op iedere naam moet reageren, kan ik niet eens met mijn eigen team bezig zijn. Dat doe ik dan ook niet", zegt Slot voor de camera van ESPN.

Ook over Calvin Stengs laat de Bergentheimer niets los. Feyenoord zou de voormalig AZ-aanvaller graag willen huren van OGC Nice. "Je bent altijd op zoek naar hele goede spelers. Ik vind het niet gepast om op individuen in te gaan, ook omdat ze nog onder contract staan bij een andere club. Dan vind ik het niet logisch om daarover te praten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie