Nieuws

'Daar gaan we: Arsenal is helemaal rond met topversterking van vijftig miljoen'

'Daar gaan we: Arsenal is helemaal rond met topversterking van vijftig miljoen'

26-06-2022 20:25 Laatste update: 20:27

Arsenal heeft met Gabriel Jesus zijn gewenste spits binnen. The Gunners bereikte eerder al een akkoord met Manchester City over de transfersom, maar zijn nu ook persoonlijk rond met de Braziliaan.

Met deze 'here we go' treedt Fabrizio Romano zondag naar buiten. Met de transfer is zo’n 52 miljoen euro gemoeid. Het bereiken van een akkoord met Jesus ging van een leien dakje. De spits is helemaal akkoord en kan zich voor vijf seizoenen aan de Londense club gaan verbinden.

Na zes jaar bij City zit het er dan op voor Jesus. De aanvaller kwam in de zomer van 2016 over van het Braziliaanse Palmeiras. Het contract van de Braziliaan liep nog tot de zomer van 2023. Naast Fábio Vieira (FC Porto, 35 miljoen), Matt Turner (New England, zes miljoen euro) en Marquinhos (São Paulo, 3,5 miljoen euro) is Jesus de vierde zomerversterking van Arsenal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!