Breaking news

Het gaat hard in Rotterdam: 'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Gnonto'

Het gaat hard in Rotterdam: 'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Gnonto'

26 juni - 20:13
1

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van Wilfried Gnonto. Volgens het Algemeen Dagblad zijn de Rotterdammers al persoonlijk rond met de achttienjarige Italiaanse spits. Ook met FC Zürich lijkt een akkoord niet ver weg.

De regerend landskampioen van Zwitserland zou zo’n vier miljoen euro voor Gnonto willen ontvangen. De Italiaan beschikt over een éénjarig contract. Feyenoord lijkt dat te bedrag te willen en kunnen betalen, waarmee het onder andere Napoli en PSV aftroeft. Bij deze twee clubs zou Gnonto meer kunnen verdienen, maar hij lijkt het sportieve plaatje boven het financiële te verkiezen.

Feyenoord trok met Danilo al een spits aan, maar door het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen staat er nog altijd een vacature extra open in de punt van de aanval. Met de komst van Gnonto zou ook die positie weer volledig bezet zijn.

Feyenoord lijkt ontwaakt te zijn op de transfermarkt. De laatste weken was het wat stilletjes op inkomend transfervlak, maar met de komst van Mats Wieffer en het vertrek van Tyrell Malacia lijkt de transferstroom ingezet. Naast Gnonto werken de Rotterdammers ook hard aan de komst van Mohamed Taabouni en Calvin Stengs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie