Breaking news

Slot pakt wél individuele prijs en sleept Rinus Michels-award in de wacht

Slot pakt wél individuele prijs en sleept Rinus Michels-award in de wacht

26-06-2022 17:52 Laatste update: 17:58
5

Ondanks dat Arne Slot geen prijzen pakte met Feyenoord, is de trainer uitgeroepen tot coach van het jaar. De trainer bereikte met Feyenoord de finale van de Conference League, daarnaast werd hij derde in de Eredivisie

Slot wordt met de Rinus Michels-award beloond voor zijn uitstekende debuutseizoen bij Feyenoord. De trainer mocht de prijs voor coach van het jaar zondag in ontvangst nemen. Erik ten Hag, Ron Jans, Joseph Oosting en Kees van Wonderen visten achter het net. 

De Feyenoord-coach kwam vorige zomer over van AZ Alkmaar en zijn hand was direct merkbaar bij de Rotterdammers. Zo leidde Slot zijn ploeg naar de finale van de Conference League, die uiteindelijk met 1-0 verloren werd van AS Roma. In de Eredivisie verzekerde Slot zich met Feyenoord van de derde plaats.

In de Keuken Kampioen Divisie is FC Emmen-coach Dick Lukkien verkozen tot beste trainer. De coach werd kampioen met zijn ploeg en promoveerde zo na één jaar KKD terug naar de Eredivisie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!