Transfernieuws

'Anthony is een begenadigd buitenspeler, wij zijn ontzettend blij met zijn keuze'

'Anthony is een begenadigd buitenspeler, wij zijn ontzettend blij met zijn keuze'

26 juni - 17:17
4

Anthony Limbombe keert terug naar Nederland. De voormalig aanvaller van NEC maakt transfervrij de overstap van FC Nantes naar Almere City.

Almere maakt de transfer van Limbombe zondag bekend via de officiële kanalen. De eenmalig Belgisch international tekent een contract voor twee jaar bij de Keuken Kampioen Divisie-club. "Het had mijn voorkeur om terug te keren naar Nederland", aldus Limbombe tegenover de clubkanalen. "Bij Almere City had ik meteen het beste gevoel."

Technisch directeur Johan Hansma is in zijn nopjes met de komst van de Belg. "Anthony is een begenadigd buitenspeler, die bekend is met de Nederlandse Eerste en Eredivisie. Na zijn teleurstellende periode in Nantes is hij op zoek naar een veilige omgeving, waar hij zijn kwaliteiten weer kan laten zien en ook het plezier in voetballen weer kan terug vinden. Almere City is daarvoor de plek bij uitstek. Wij zijn ontzettend blij dat Anthony ondanks heel veel interesse de bewuste keuze voor ons heeft gemaakt."

Limbombe begon aanvankelijk goed bij Nantes, maar belandde al snel op de bank. Daarna volgde een verhuur aan Standard Luik, waar de aanvaller ook niet wist te overtuigen. In april werd zijn contract in Frankrijk ontbonden. In Nederland hoopt de buitenspeler zijn oude vorm weer op te pakken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie