Transfernieuws

De kogel is door de kerk: Zahavi verlaat PSV en tekent bij oude liefde

De kogel is door de kerk: Zahavi verlaat PSV en tekent bij oude liefde

26-06-2022 16:03

De overgang van Eran Zahavi van PSV naar Maccabi Tel Aviv is in kannen en kruiken. De spits maakt transfervrij de overstap en keert terug naar zijn oude club.

Zahavi speelde eerder van 2012/2013 tot 2016/2017 voor de Maccabi, waarna hij voor een lucratieve overstap naar China koos. Nu keert de spits terug op het oude nest. De Israëlische grootmacht bevestigt de komst van Zahavi via de officiële kanalen. De Israëlisch international tekent een contract voor twee seizoenen.

"Ik wil de clubleiding en de supporters van Maccabi bedanken. Ik kon ze niet teleurstellen en een andere keuze maken", aldus Zahavi."Ik heb nu de kans om alle liefde terug te betalen. Ik ben van plan alles te geven voor de supporters en mijn teamgenoten om succes te behalen."

PSV kon twee seizoenen over de diensten van Zahavi beschikken. De spits scoorde in 79 duels 37 keer en gaf 16 assists. Met de Eindhovenaren won hij de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!