Nieuws

Kuyt geeft hoop op Kishna niet op: 'Wil het graag zelf van hem horen'

Kuyt geeft hoop op Kishna niet op: 'Wil het graag zelf van hem horen'

26-06-2022 14:30

Dirk Kuyt heeft alle zeilen bijgezet om Ricardo Kishna bij ADO Den Haag te houden. Deze pogingen lijken tevergeefs, maar de trainer geeft de hoop nog niet op.

"Ik heb meerdere malen contact gehad met Ricardo. Ik wil hem graag nog een keer spreken, maar heb gehoord van mensen binnen de club dat hij het buitenland verkiest boven ADO. Dat wil ik ook graag zelf van hem horen", aldus Kuyt tegenover Omroep West

Kuyt gaat in ieder geval nog een laatste keer proberen Kishna binnenboord te houden. Of dit een wanhoopspoging is, moet blijken. "Ik weet dat hij erg gecharmeerd is van ADO en het voor hem een wens is om te promoveren. Het allerbelangrijkste voor een speler is dat hij hetzelfde gevoel heeft en honderd procent voor een club kiest. Als dat voor ADO is, met veel liefde, maar anders moeten we het ook respecteren. Ik gun hem als mens het allerbeste."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!