Transfernieuws

Sky: West Ham biedt oude bekende Lingard contract aan na vertrek bij United

Sky: West Ham biedt oude bekende Lingard contract aan na vertrek bij United

26 juni - 12:52 Laatste update: 12:53
0

West Ham United heeft Jesse Lingard een contractvoorstel gedaan. De Engelsman was tussen 2020 en 2021 al actief bij de club en loopt 1 juli uit zijn contract bij Manchester United. 

Dat meldt Sky Sports. Lingard vertrekt bij Manchester United, waar de aanvallende middenvelder zijn reputatie als 'groeibriljant' nooit waar kon maken. De inmiddels 29-jarige Lingard beleefde wel een goed seizoen bij West Ham en de club heeft hem inmiddels een terugkeer voorgesteld. 

Lingard doorliep de gehele jeugdopleiding bij United en stond ooit bekend als één van de grotere talenten op de Europese velden. De middenvelder kreeg geen groots afscheid bij The Red Devils en daar kon de familie van de speler zich niet in vinden. Oud-speler Gary Neville vond er het zijne van. "Ik zag Bryan Robson en Steve Bruce ook geen afscheid krijgen bij United."

"Eén van hen is de beste aanvoerder uit de geschiedenis van de club, en de ander is ook één van de grote spelers. Zij krijgen ook geen afscheid. Bij West Brom werd ik zelf in het toilet gestopt. Soms werkt het gewoon niet, Jesse", haalde Neville uit. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie