Transfernieuws

Romano: Wijndal en Ajax komen dichter bij akkoord, Italianen trekken zich terug

Romano: Wijndal en Ajax komen dichter bij akkoord, Italianen trekken zich terug

26 juni - 12:03 Laatste update: 12:05
0

Owen Wijndal en Ajax komen steeds dichter tot een akkoord. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de twee partijen positief in de overstap staan na meerdere gesprekken en dat twee geïnteresseerde clubs uit Italië zich al hebben teruggetrokken. 

De doorgaans goed geïnformeerde Romano meldde onlangs nog dat Ajax struikelde over de salariseisen van Wijndal, maar daar lijkt nu geen sprake van. Wijndal staat al maandenlang in de belangstelling van Ajax. De Amsterdammers wachten nog altijd de situatie van Nicolás Tagliafico af, waarvan de toekomst nog altijd onduidelijk is. 

Volgens Romano is de kans dat de Argentijnse back vertrekt groot en zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de verdediger. Tagliafico was in januari nog dicht bij een overstap naar FC Barcelona, maar Ajax hield de transfer tegen tot groot verdriet van de speler. 

Wijndal doorliep de jeugdopleiding bij AZ en is sinds 2017 actief bij de hoofdmacht van de Alkmaarders. De linksback staat tot 2024 onder contract bij AZ, maar lijkt zijn avontuur in de Eredivisie bij Ajax te gaan vervolgen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie