Nieuws

Engelsman gedemotiveerd na degradatie Willem II: 'Ik heb moeite met zijn houding'

Engelsman gedemotiveerd na degradatie Willem II: 'Ik heb moeite met zijn houding'

26 juni - 11:54
0

Willem II degradeerde het afgelopen seizoen op de valreep uit de Eredivisie en daar heeft speler Daniel Crowley moeite mee. Aanvoerder Pol Llonch gaf eerder aan te zullen vechten voor de Tilburgse club in de Keuken Kampioen Divisie, maar de Engelse middenvelder ziet dat minder zitten. 

Dat schrijft Voetbal International. Technisch directeur Teun Jacobs hoopt snel een verandering te zien in de houding van Crowley. "Hij heeft aangegeven moeite te hebben met zijn motivatie. Daar vind ik wel wat van. We zijn bereid te kijken wat er kan, maar wel tegen onze voorwaarden. Ik heb wel moeite met die houding en zeker als je er nu mee komt", zegt Jacobs. 

Van een Tilburgse leegloop is nog geen sprake. De interesse in linksback Derrick Köhn is bij meerdere clubs echter concreet. "Het is afwachten of er wat concreet wordt. Köhn staat open voor een stap, maar het bedrag moet aanvaardbaar zijn. Hij staat er prima in in ieder geval. Leeroy Owusu blijft ook. Ik ga Köhn en Owusu zeker niet allebei laten vertrekken. Maar als er ineens een miljoenenbod komt, is iedereen te koop natuurlijk. Zo werkt het."

Crowley stond tussen 2017 en 2019 al onder contract bij Willem II en vertrok daarna naar Engeland. Uiteindelijk verliet de middenvelder het Engelse Cheltenham in januari van dit jaar en was de speler vier maanden actief voor Willem II. Crowley loopt medio 2023 uit zijn contract. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie