Transfernieuws

Nóg een vertrek uit Sittard: 'Krijgt ruimte om te onderhandelen met andere clubs'

Nóg een vertrek uit Sittard: 'Krijgt ruimte om te onderhandelen met andere clubs'

26-06-2022 11:30

Fortuna Sittard ziet na het vertrek van Zian Flemming, Michael Verrips en Martin Angha een vierde speler vertrekken. Ben Rienstra is niet aanwezig op de training van Fortuna en krijgt de ruimte om te onderhandelen met een nieuwe club. 

Dat laat Fortuna weten via de officiële kanalen. De 32-jarige Rienstra staat tot 2023 onder contract bij de nummer negen van het afgelopen eredivisieseizoen, maar mag van de club vertrekken. De middenvelder speelde het afgelopen seizoen 28 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij twee keer scoorde en drie assists gaf. 

Met welke club(s) Rienstra gaat onderhandelen, is nog niet bekend. De Alkmaarder brak door in de jeugd van Ajax en vertrok naar AZ. De middenvelder belandde bij Heracles Almelo en maakte in 2014 de overstap naar PEC Zwolle. Vervolgens was Rienstra nog actief bij AZ, Willem II en SC Heerenveen. Na een Turks avontuur bij Kayserispor belandde de speler in 2020 bij Fortuna. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!