Transfernieuws

Neymar begeeft zich op glad ijs bij PSG: 'Met discipline was dit nooit gebeurd'

Neymar begeeft zich op glad ijs bij PSG: 'Met discipline was dit nooit gebeurd'

26 juni - 11:22 Laatste update: 11:48
0

Neymar heeft niet meer de onvoorwaardelijke steun van Paris Saint-Germain-voorzitter Nasser Al Khelaïfi. Juventus heeft de entourage van Neymar al ontmoet om over een mogelijke overstap naar Italië te spreken, maar er zitten veel haken en ogen in het contract van de Braziliaan. 

Het Spaanse AS meldt dat de twee partijen elkaar al hebben ontmoet. Al Khelaïfi liet zich onlangs uit over de vedettes bij PSG en stelde dat 'Ze niet langer zullen profiteren van het systeem'. De voorzitter wil alleen nog maar spelers bij de basiself zien die 'willen sterven voor het logo' en niet half werk leveren voor de club. De discipline van Neymar, of juist het gebrek ervan, is al enige tijd merkbaar bij PSG. "Met discipline van de club vanaf het begin was dit nooit gebeurd."

De Braziliaan heeft echter een clausule in zijn contract die vanaf 1 juli ingaat. Na die datum ligt de aanvaller, die momenteel tot 2025 vastligt in Parijs, nog twee extra jaar vast, waardoor een overstap na die datum prijsmatig onmogelijk is. Bovendien krijgt de Braziliaan ruim 150 miljoen euro toegekeerd als zijn contract vroegtijdig wordt ontbonden. Ten derde is Neymar grootverdiener bij PSG en zullen de salariseisen riant zijn, maar desondanks blijft Juventus geïnteresseerd in de vleugelspeler. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie