Transfernieuws

VVV maakt komst Van der Gouw officieel: 'Vanaf het eerste moment een goed gevoel'

VVV maakt komst Van der Gouw officieel: 'Vanaf het eerste moment een goed gevoel'

26 juni - 10:53 Laatste update: 10:55
0

VVV Venlo heeft de komst van Ennio van der Gouw officieel gemaakt. De doelman kon bij FC Twente niet op speeltijd rekenen en vervolgt zijn voetbalcarrière in de Keuken Kampioen Divisie. De doelman tekent een tweejarig contract met de optie voor een derde seizoen. 

Dat laat VVV via de officiële kanalen weten. FC Twente ziet daarmee in korte tijd twee doelmannen vertrekken: naast Van der Gouw vertrok Jeffrey de Lange naar Go Ahead Eagles. Beide doelmannen stonden achter Lars Unnerstall in de pikorde en kregen niet genoeg speeltijd. VVV eindigde het afgelopen seizoen als nummer tien in de Keuken Kampioen Divisie en wil graag terug naar het hoogste niveau. 

Van der Gouw is blij weer de eerste keus te zijn voor een club. "Ik wil hier natuurlijk zoveel mogelijk spelen en me hier verder ontwikkelen als keeper en als persoon. Dit is voor mij een hele mooie stap. Ik ken VVV natuurlijk al vanuit de Eredivisie als een hele mooie club. Toen ik de gesprekken met VVV aanging, heb ik vanaf het eerste moment veel vertrouwen gekregen en dat gaf me direct een goed gevoel", laat Van der Gouw weten op de clubsite

Technisch manager Willem Janssen is blij met de komst van de pas 21-jarige doelman. "Ennio is een intelligente jongen die alles aangrijpt om in zichzelf te investeren en beter te worden. We zijn blij dat hij VVV ziet als de juiste omgeving om de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie