Transfernieuws

'Roma wil hereniging tussen Mourinho en Ronaldo bewerkstelligen met transferstunt'

'Roma wil hereniging tussen Mourinho en Ronaldo bewerkstelligen met transferstunt'

26-06-2022 10:47

AS Roma heeft plannen om Cristiano Ronaldo met trainer José Mourinho te herenigen. De Italiaanse optie is volop bezig de komst van de Portugese sterspeler te bewerkstelligen, die vanwege het teleurstellende seizoen bij Manchester United al met tal van clubs in verband is gebracht. 

Dat meldt Fabio Petruzzi, oud-speler van Roma, aan radiozender Retesport. "Ik weet van een zeer betrouwbaar persoon uit de voetbalwereld dat Roma er momenteel alles aan doet om Ronaldo aan te trekken", stelt Petruzzi, die in de jaren '90 drie periodes lang uitkwam voor Roma. 

"Er zouden vooral problemen zijn met beeldrechten die momenteel worden uitgewerkt", meent Petruzzi. "Ronaldo zal United verlaten en ik ben er van overtuigd dat de Friedkins (eigenaren Roma, red.) dit geweldige cadeau kunnen geven als ze dat willen."

Ronaldo wordt de laatste weken uitgelicht in de media vanwege het teleurstellende seizoen van Manchester United. De club werd zesde in de Premier League en liep daarom Champions League-voetbal mis. Inmiddels is de Portugese ster al in verband gebracht met Sporting Portugal en Chelsea FC. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!