Transfernieuws

'Roma wil hereniging tussen Mourinho en Ronaldo bewerkstelligen met transferstunt'

'Roma wil hereniging tussen Mourinho en Ronaldo bewerkstelligen met transferstunt'

26 juni - 10:47
0

AS Roma heeft plannen om Cristiano Ronaldo met trainer José Mourinho te herenigen. De Italiaanse optie is volop bezig de komst van de Portugese sterspeler te bewerkstelligen, die vanwege het teleurstellende seizoen bij Manchester United al met tal van clubs in verband is gebracht. 

Dat meldt Fabio Petruzzi, oud-speler van Roma, aan radiozender Retesport. "Ik weet van een zeer betrouwbaar persoon uit de voetbalwereld dat Roma er momenteel alles aan doet om Ronaldo aan te trekken", stelt Petruzzi, die in de jaren '90 drie periodes lang uitkwam voor Roma. 

"Er zouden vooral problemen zijn met beeldrechten die momenteel worden uitgewerkt", meent Petruzzi. "Ronaldo zal United verlaten en ik ben er van overtuigd dat de Friedkins (eigenaren Roma, red.) dit geweldige cadeau kunnen geven als ze dat willen."

Ronaldo wordt de laatste weken uitgelicht in de media vanwege het teleurstellende seizoen van Manchester United. De club werd zesde in de Premier League en liep daarom Champions League-voetbal mis. Inmiddels is de Portugese ster al in verband gebracht met Sporting Portugal en Chelsea FC. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie