Transfernieuws

'Chelsea geeft strijd om Sterling niet op: nieuwe eigenaar Boehly bereidt bod voor

'Chelsea geeft strijd om Sterling niet op: nieuwe eigenaar Boehly bereidt bod voor

26-06-2022 10:34

Chelsea FC geeft zich nog niet over in de strijd om Raheem Sterling. Na het vertrek van Marina Granovskaia moeten The Blues een nieuw bod voorbereiden voor de Engelse aanvaller en daar is de nieuwe eigenaar, Todd Boehly, druk mee bezig. 

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Manager Thomas Tuchel is een grote fan van Sterling en wil de linkervleugelaanvaller graag toevoegen aan de selectie. Sterling is niet meer zeker van een basisplaats bij The Citizens en ziet een vertrek wel zitten. Het doorgaans betrouwbare The Athletic meldde onlangs al dat het enige wat de transfer nog kan dwarsbomen de hoogte van de transfersom is. 

Na het vertrek van directeur Marina Granovskaia moet Chelsea echter van voor af aan beginnen wat de Sterling-onderhandelingen betreft. Op persoonlijk vlak is het één en ander al besproken tussen Sterling en Chelsea. Het is aan eigenaar Todd Boehly om met een nieuw voorstel te komen voor een aanvaller. Chelsea heeft nog steeds goede hoop op de komst van de 27-jarige speler. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!