Nieuws

'Zeventienjarige groeibriljant van Dortmund twijfelt over toekomst na Haller-deal'

'Zeventienjarige groeibriljant van Dortmund twijfelt over toekomst na Haller-deal'

26 juni - 10:20
0

Youssoufa Moukoko is niet zeker van zijn toekomst bij Borussia Dortmund. Het vertrek van Erling Braut Haaland naar Manchester City zou de zeventienjarige aanvaller meer zekerheid moeten geven bij de Duitse club, maar de komst van Sébastien Haller en Karem Adeyemi gooit roet in het eten voor de Duitser. 

Dat melden onder meer BILD en Ruhr Nachrichten. Moukoko geldt als één van de grotere talenten in Duitsland en schoot in de jeugd het ene na het andere record aan diggelen. De aanvaller komt de laatste tijd, mede door blessures, minder uit de verf bij Borussia Dortmund. De Duitse club wil graag verlengen met de tiener, maar door de komst van Haller en Adeyemi betwijfelt Moukoko dat hij aan voldoende speeltijd zou komen. 

Trainer Marco Rose vertrok na een teleurstellend seizoen bij Dortmund en de tiener sprak hoopvol over de samenwerking met diens opvolger, Edin Terzic. "Ik krijg hier het vertrouwen van de nieuwe coach", zei Moukoko onlangs tegenover Sky Deutschland. "Hij vertelde me vanaf het begin dat hij op me rekent. Dat gaf me veel zelfvertrouwen." Door de komst van de twee aanvallers is de speler echter aan het twijfelen geslagen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie