Reactie

Frustrerende Feyenoord-zege Linssen: Vandaag was er echt geen bal aan

Frustrerende Feyenoord-zege Linssen: "Vandaag was er echt geen bal aan"

31-10-2021 14:50

Bryan Linssen heeft weinig plezier beleefd aan de gewonnen stadsderby tegen Sparta. De aanvaller van Feyenoord kwam amper in het stuk voor, miste een grote kans en werd na 66 minuten gewisseld voor matchwinner Cyriel Dessers.

Het was al met al een frustrerende middag voor Linssen, ondanks de overwinning (0-1). "Je hebt weleens nederlagen waarover je niet meer wil praten. Nu winnen we, maar wil ik er eigenlijk ook niet te veel woorden aan vuilmaken. Dus ik weet niet waar je het over wil hebben, maar ik was niet van plan heel veel te zeggen", lacht de Feyenoord-aanvaller voor de camera van ESPN.

"Vandaag was er echt geen bal aan", vervolgt Linssen, die niet erg te spreken is over de speelwijze van Sparta. "Voor een leuke wedstrijd heb je twee teams nodig. Dat klinkt negatief richting Sparta, maar dat bedoel ik niet zo. Zij spelen gewoon een prima wedstrijd, maar die lange ballen zijn vervelend. Er hoeft er maar eentje fout te vallen... Ze spelen veel terug en elke bal die ze krijgen, knallen ze weg."

Kort voor zijn wissel kreeg Linssen een uitgelezen kans op de openingstreffer. "Die moet zitten en daar baal ik van." Dat uitgerekend zijn vervanger zich tot de held van Feyenoord ontpopte, zit Linssen 'helemaal niet' dwars. "Maar ik heb weleens leukere wedstrijden gevoetbald."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!